FIQ Lajme

23/11/2023

Thirrje e hapur për trajnim: TË RINJËT NË BIZNES DHE TURIZËM – EYSET22

Lexo Artikullin

Shfleto Lajmet

Artikuj te ndryshëm ne filantropi

28/06/2022

Deklarata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Lexo Artikullin

15/06/2022

Deklerata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Lexo Artikullin

19/04/2022

Shpallje për: Trajner për mbajtjen e trajnimeve në modulet e projektit “Ambasadorët e rinj”

Lexo Artikullin

24/03/2022

Plan for Social Media Campaign on EU Work-Life Balance Directive

Lexo Artikullin

22/12/2021

Raporto.net

Lexo Artikullin

22/12/2021

FIDES 2021

Lexo Artikullin

10/12/2021

“FIDES 2021”

Lexo Artikullin

24/11/2021

Projekti – Community Lighthouses

Lexo Artikullin

19/11/2021

Regional Conference – SIGNS of Solidarity and Solution

Lexo Artikullin