Publikuar: Sht 20, 2023

Pozitë e Hapur – “Zyrtar i Rrjeteve Sociale dhe Teknologjisë Informative”

Thirrje për Punë: “Zyrtar i Rrjeteve Sociale dhe Teknologjisë Informative”

Forumi për Iniciativa Qytetare
Vendndodhja: Rezidenca Dukagjni, Prishtinë
Afati i Aplikimit: deri me 28.09.2023

Detyrat Kyçe:

• Menaxhimi dhe përditësimi i rrjeteve sociale të FIQ
• Dizajnimi i përmbajtjes/content writer në lidhje me postimet në rrjetet sociale
të FIQ
• Menaxhimi dhe përditësimi i website të FIQ (njohuri në wordpress)
• Menaxhimi i pajisjeve teknike të FIQ gjatë aktiviteteve
• Njohuri të gjuhës angleze.

Si të Aplikoni: Kandidatët e interesuar duhet të dërgojnë CV-në e tyre, një letër
motivimi që përshkruan përvojën e tyre relevante dhe referencat në info@fiq-
fci.org.
Ju lutemi përfshini “Zyrtar i Rrjeteve Sociale dhe Teknologjisë Informative” në rreshtin e subjektit të
email-it tuaj.

Bashkohuni me ekipin tonë në FIQ dhe bëhuni pjesë e një forumi që vlerëson
inovacionin, bashkëpunimin dhe punën!

Afati i Aplikimit:
Deri me 28.09.2023

Forumi për Iniciativa Qytetare
Rr. Xhevdet Doda, Dukagjini Residence, hyrja A, kati i IV. 10 000 Prishtinë,
Kosovë

Artikuj të ngjashëm

24/05/2024

Eksperiencë e e jashtëzakonshme në trajnimin me të rinj e të reja për dialog nderetnik!

Shiko artikullin

23/11/2023

Thirrje e hapur për trajnim: TË RINJËT NË BIZNES DHE TURIZËM – EYSET22

Shiko artikullin

16/11/2023

Mundësi punësimi – praktikant me pagesë

Shiko artikullin