FIQ Lajme

23/11/2023

Thirrje e hapur për trajnim: TË RINJËT NË BIZNES DHE TURIZËM – EYSET22

Lexo Artikullin

Shfleto Lajmet

Artikuj te ndryshëm ne filantropi

23/11/2023

Thirrje e hapur për trajnim: TË RINJËT NË BIZNES DHE TURIZËM – EYSET22

Lexo Artikullin

16/11/2023

Mundësi punësimi – praktikant me pagesë

Lexo Artikullin

13/11/2023

Thirrje për pozitën e Trajnerit/es: Drejtësi Tranzicionale dhe Dialog Ndëretnik

Lexo Artikullin

01/11/2023

Garuesit tanë në projektin europian EYSET

Lexo Artikullin

11/10/2023

🎗️ Tetori është Muaji i Ndërgjegjësimit për Kancerin e Gjirit 🎗️

Lexo Artikullin

20/09/2023

Pozitë e Hapur – “Zyrtar i Rrjeteve Sociale dhe Teknologjisë Informative”

Lexo Artikullin

04/09/2023

Pozitë e Hapur

Lexo Artikullin

21/07/2023

FIQ mbështet protestën!

Lexo Artikullin

18/05/2023

“Climate Fresk” dhe “Eco-Shift Kosova”

Lexo Artikullin