Publikuar: Kor 21, 2023

FIQ mbështet protestën!

Një grup aktivistësh mbrojtës të drejtave të kafshëve kanë organizuar këtë protestë kundër kryetarit të Prishtinës, Përparim Rama! Ne e mbështesim këtë grup në çdo mënyrë që të ndalojë komunën të largojë qentë miqësorë, të sterilizuar dhe të shëndetshëm nga rrugët dhe t’i vendosë në strehimore të tmerrshme të pista, duke i burgosur ata në qeli të vogla.
Bashkohuni me ne në ndarjen e këtij informacioni dhe mbështetjen për aktivistët.
Link:
https://cdn.fbsbx.com/…/3539991…/Why-do-dogs-bite.pdf…

Artikuj të ngjashëm

23/11/2023

Thirrje e hapur për trajnim: TË RINJËT NË BIZNES DHE TURIZËM – EYSET22

Shiko artikullin

16/11/2023

Mundësi punësimi – praktikant me pagesë

Shiko artikullin

13/11/2023

Thirrje për pozitën e Trajnerit/es: Drejtësi Tranzicionale dhe Dialog Ndëretnik

Shiko artikullin