Publikuar: Nën 13, 2023

Thirrje për pozitën e Trajnerit/es: Drejtësi Tranzicionale dhe Dialog Ndëretnik

📢 Thirrje për pozitën e Trajnerit/es: Drejtësi Tranzicionale dhe Dialog Ndëretnik 🌍

Je gati të ndikosh pozitivisht në Kosovë? Ke njohuri të thelluara në drejtësinë tranzicionale dhe dëshiron të ndihmosh të rinjtë të mësojnë dhe zhvillohen në këtë fushë?

Nëse përgjigjja është PO, ky është pozicioni për ty!

🌟 Objektivat e angazhimit:
Projekti ‘Promovimi i dialogut ndëretnik dhe kohezionit social: Fuqizimi i grave, pakicave dhe të rinjve për pajtim në Kosovë’ është një projekt i organizatave FIQ dhe Activism Roots, i
mbështetur nga United Nations Development Programme (UNDP) në kuadër të projektit “Dealing with Conflict Legacy in Kosovo”. Ky projekt do të zgjas deri në muajin Dhjetor 2024 dhe
synon të fuqizojë të rinjtë në komunat e Prishtinës, Gjakovës dhe Mitrovicës në fushën e drejtësisë tranzicionale.

📋 Profili dhe kërkesat për trajnerin:
● Trajneri duhet të ketë kualifikim nga fusha e drejtësisë.
● Të ketë përvojë nga fusha e drejtësisë tranzicionale dhe legjislacionit në Kosovë.
● Të ketë përvojë në shkrimin e raporteve dhe dokumenteve tjera ligjore.
● Të ketë njohuri dhe përvojë nga fusha e legjislacionit të OJQ-ve.
● Të jetë në gjendje që të punojë në mënyrë të pavarur.
● Të ketë shkathtësi analitike.

Kualifikimet dhe përvoja e trajnerit duhet të dëshmohet përmes CV-së.

📅 Kohëzgjatja e detyrës: Angazhimi do të bëhet mbi bazën e kontratës për shërbime ndërmjet
Forumit për Iniciativa Qytetare(FIQ) dhe ekspertit të kontraktuar.

📝 Dokumentat e nevojshme për aplikim janë dërgimi i CV-së, certefikatave që posedon dhe
letrat rekomanduese (nëse ka).

Dokumentet duhet të dërgohen në vacancies@activismroots.org

📆 Data e fundit për aplikim: 25 Nentor 2023, ora 17:00.

Nëse jeni gati të merrni pjesë në këtë rrugëtim të rëndësishëm drejt drejtësisë tranzicionale dhe
dialogut ndëretnik, aplikoni tani dhe ndihmoni të ndryshojmë Kosovën për të mirë! 💪🤝

 

Artikuj të ngjashëm

23/11/2023

Thirrje e hapur për trajnim: TË RINJËT NË BIZNES DHE TURIZËM – EYSET22

Shiko artikullin

16/11/2023

Mundësi punësimi – praktikant me pagesë

Shiko artikullin

13/11/2023

Thirrje për pozitën e Trajnerit/es: Drejtësi Tranzicionale dhe Dialog Ndëretnik

Shiko artikullin