Publikuar: Nën 23, 2023

Thirrje e hapur për trajnim: TË RINJËT NË BIZNES DHE TURIZËM – EYSET22

Thirrje e hapur për trajnim: TË RINJËT NË BIZNES DHE TURIZËM – EYSET22

Jemi të lumtur  t’ju njoftojmë se po organizojmë trajnimin me temën “Të rinjët në biznes dhe turizëm”. Trajnimi mbahet me datën 16.12.2023, në ora 13:00, është ONLINE dhe është FALAS për të gjithë të rinjët.

 Synimi ynë është të nxisim të rinjët për të zhvilluar frymën e sipërmarrjes sociale në zinxhirin e vlerës së turizmit.

 Objektivi i Përgjithshëm: Fuqizimi i organizatave rinore! Ne synojmë t’i mësojmë ato në të kontribuojnë në përfshirjen sociale dhe integrimin e shpejtë të të rinjve dhe të rinjve me aftësi të kufizuara në tregun e punës.

  Pse të merrni pjesë: Fuqizoni aftësitë tuaja në sipërmarrje sociale dhe turizëm. Ndikoni në ndryshimin e perceptimit shoqëror. Lidhuni me një komunitet që ndan vizionin dhe pasionin tuaj.

 Si të merrni pjesë: Aplikoni në këtë LINK. 

Artikuj të ngjashëm

24/05/2024

Eksperiencë e e jashtëzakonshme në trajnimin me të rinj e të reja për dialog nderetnik!

Shiko artikullin

23/11/2023

Thirrje e hapur për trajnim: TË RINJËT NË BIZNES DHE TURIZËM – EYSET22

Shiko artikullin

16/11/2023

Mundësi punësimi – praktikant me pagesë

Shiko artikullin