Publikuar:
Nën 07, 2022
Pikat kryesore
Pikat kryesore te pacekura

Nderim Gerqari

Nderim Gerqari është një profesionist dinamik me një formim të fortë akademik dhe përvojë të larmishme pune në inxhinieri dhe menaxhim të energjisë. Ai ka një diplomë Bachelor në Inxhinieri dhe Menaxhim Energjetik nga UBT e plotësuar me arsimin e tij të mesëm në Shtetet e Bashkuara të Amerikës. dhe ka fituar përvojë të vlefshme përmes praktikave dhe roleve të mëparshme.

Si Koordinator në KOSID, Nderim është i apasionuar pas zgjidhjeve të qëndrueshme të energjisë dhe avokon për një zhvendosje drejt burimeve të rinovueshme të energjisë dhe efikasitetit të energjisë. Me një mentalitet bashkëpunues, ai synon të formësojë politika dhe strategji që promovojnë një sektor energjie më të gjelbër dhe më të qëndrueshëm.

Sfondi i larmishëm i Nderimit në industri, duke përfshirë punën në një kompani lokale konsulence dhe një organizatë joqeveritare, e ka pajisur atë me një grup aftësish dhe një kuptim të thellë të sistemeve të energjisë. Ai drejtohet nga angazhimi i tij për të krijuar një të ardhme më të pastër dhe përpiqet të jetë një katalizator për ndryshime pozitive në sektorin e energjisë.

Artikuj te ngjashem