Publikuar:
Nën 09, 2023
Pikat kryesore
Pikat kryesore te pacekura

Altina Nika Krasniqi

Altina Nika Krasniqi i është bashkuar organizatës sonë në tetorin e vitit 2023. Ajo ka një profil të shkëlqyeshëm arsimor dhe përvojë të pasur në fushën e menaxhimit të projekteve dhe sektorin juridik. Ajo ka përfunduar studimet Bachelor në Fakultetin Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”, ku ka treguar një përkushtim të madh për njohurinë dhe aftësitë juridike. Përveç kësaj, ajo ka përfunduar edhe studimet Bachelor në Fakultetin për Menaxhim të Biznesit dhe Administratës në Kolegjin Internacional “Universum”, ku ka zhvilluar një kuptim të thellë të menaxhimit të biznesit dhe administratës. Me një përvojë pune prej pesë vjetësh në fushën e menaxhimit të projekteve, Altina ka fituar njohuri të thella dhe aftësi të shquara në këtë fushë.

Para se të bashkohet me organizatën tonë, ajo ka punuar në organizata joqeveritare si “The Ideas Partnership,” “Assist Kosovo” dhe “Avokatura Bllacaku,” duke kontribuar në zbatimin e projekteve të ndryshme që kanë ndikuar në përmirësimin e shoqërisë dhe komuniteteve. Gjatë rrugëtimit të saj të karrierës, Altina ka përfunduar praktika profesionale në institucione dhe organizata të rëndësishme, duke përfshirë “Kosovo Center for Security Studies – KCSS,” “Gjykatën Themelore të Prishtinës,” “Kallxo.com,” “Kuvendi i Republikës së Kosovës,” dhe “KosovaLive360”. Ajo gjithashtu ka ndjekur dy akademi politike në organizatat e njohura “Friedrich Ebert Stiftung – FES” dhe “Balkans Policy Research Group – BPRG,” ku ka përfituar njohuri të thella mbi çështjet politike dhe shoqërore që ndikojnë në rajon.

Me një profil të tillë arsimor dhe profesional, Altina Nika Krasniqi është një aset i vlefshëm dhe i përkushtuar i ekipit të organizatës sonë, dhe është gati të kontribuojë me ekspertizën dhe aftësitë e saj për arritjen e qëllimeve të organizatës.

Artikuj te ngjashem