Publikuar: Nën 17, 2021

Philanthropy and Businesses

ℹ️ Bëhuni pjesë e diskutimit duke u regjistruar në lidhjen e mëposhtme:
Temat e diskutimit janë:
✅ Pse filantropia luan një rol vendimtar në përpjekjet për zhvillim të qëndrueshëm – si në nivel kombëtar ashtu edhe më gjerë?
✅ Cili është roli i filantropisë në zhvillimin e mjediseve që mundësojnë biznes?
✅ Cilat janë sfidat kryesore me të cilat përballet sektori privat kur angazhohet në dhënien filantropike?

Artikuj të ngjashëm

24/05/2024

Eksperiencë e e jashtëzakonshme në trajnimin me të rinj e të reja për dialog nderetnik!

Shiko artikullin

23/11/2023

Thirrje e hapur për trajnim: TË RINJËT NË BIZNES DHE TURIZËM – EYSET22

Shiko artikullin

16/11/2023

Mundësi punësimi – praktikant me pagesë

Shiko artikullin