Publikuar: Shk 28, 2020

Përfituesit e projektit “PREX” arrijnë marrëveshje me Komunën Kaçanik

Krenarë me përfituesit tanë Discovery Lab (DLAB), organizatë për hapësirë hackerspace, me qëllime teknologjike, edukative, kulturore dhe shkencore, kanë arritur marrëveshje me Komunën Kaçanik, që aktivitetet e saja t’i zhvillon në objektin e shtëpisë së kulturës “Xheladin Kurtaj” dhe të njejtën do ta revitalizoj, duke organizuar evente relevante me natyrën e vet.

Falenderojmë z. Muharrem Ahmeti, I cili ka autorizuar me vendimmarrje të plotë të rinjtë e DLAB.

Vetëm në këtë formë forcohet rinia dhe rritet aktivizmi

Artikuj të ngjashëm

23/11/2023

Thirrje e hapur për trajnim: TË RINJËT NË BIZNES DHE TURIZËM – EYSET22

Shiko artikullin

16/11/2023

Mundësi punësimi – praktikant me pagesë

Shiko artikullin

13/11/2023

Thirrje për pozitën e Trajnerit/es: Drejtësi Tranzicionale dhe Dialog Ndëretnik

Shiko artikullin