Publikuar: Jan 14, 2020

Thirrje e hapur për trajner | Projekti “ATAR2”

Fondacioni FIQ në kuadër të implementimit të projektit “Përshpejtimi i vet-punësimit dhe ndërmarrësisë në Kosovë” është duke kërkuar një kompani apo individ për mbajtjen e trajnimit 6 ditorë me temën “Planifikim Biznesi”

Për më shumë informata ju ftojmë të shkarkoni Termat e Referencës në linkun: https://we.tl/t-S9NJJsSn7X

Të interesuarit luten që të dërgojnë CV dhe ofertën financiare në emailin atar2@fiq-fci.org deri me datën 17.05.2019 në ora 15:00.

Ky projekt është i financuar nga Bashkimi Europian, i menaxhuar nga zyra e Bashkimit Europian në Kosovë dhe implemetuar nga FIQ dhe LINK Campus University.

Artikuj të ngjashëm

18/05/2023

“Climate Fresk” dhe “Eco-Shift Kosova”

Shiko artikullin

28/06/2022

Deklarata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Shiko artikullin

15/06/2022

Deklerata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Shiko artikullin