Publikuar: Maj 21, 2020

Tregim suksesi – Juvve

Djellza është përfituese e projektit ATAR2, me mjetet financiare të të cilit, ka hapur kompaninë e saj prodhuese të vajrave esenciale. Me mjetet e grantit, Djellza ka siguruar blerjen e  pajisjeve laboratorike të tilla si peshore digjitale, distilues të ujit e aksesorë laboratorikë (gota laboratorike, pipeta, menzura etj), brendimin e produkteve dhe pajisje tjera të nevojshme për funksionalizimin e laboratorit.

Djellza me kompaninë e saj “Juvve”, synon të sjellë në treg produkte bio për mirëmbajtjen e lëkurës dhe nevoja tjera.

Më poshtë, ju sjellim disa pamje nga laboratori i saj.

ATAR2, projekt i implementuar nga FIQ dhe Link Campus University dhe financuar nga Bashkimi Europian. Gjithsej 20 grante me vlerë 8000 euro për grant dhe 160.000 euro në tërësi për të gjitha ndërmarrjet e dala nga projekti.

 

 

 

 

 

Artikuj të ngjashëm

24/05/2024

Eksperiencë e e jashtëzakonshme në trajnimin me të rinj e të reja për dialog nderetnik!

Shiko artikullin

23/11/2023

Thirrje e hapur për trajnim: TË RINJËT NË BIZNES DHE TURIZËM – EYSET22

Shiko artikullin

16/11/2023

Mundësi punësimi – praktikant me pagesë

Shiko artikullin