Publikuar: Maj 19, 2020

Tregim suksesi – Apodel

Artan Kastrati dhe Yll Boshnjaku, tashmë kanë filluar me shërbimet ‘delivery’. Si kurrë më parë, njerëzit kohët e fundit kanë pasë nevojë për këto shërbime dhe I kanë shfrytëzuar ato, duke qëndruar sa më të sigurtë në shtëpitë e tyre, e biznesi “apodel” është ai që u është gjendur pranë qytetarëve të Pejës.

Apodel mund t’i dalloni lehtësisht nëpër qytetin e Pejës, sepse nga projekti ATAR2, ekipa ka uniformën dhe mjetet transportuese dhe të gjitha të brenduara në ngjyrë të verdhë.

8000 euro nga granti, Artani dhe Ylli i kanë shfrytëzuar në blerjen e makinave transportuese si pick up dhe motoçikletave, kompjuterë dhe telefon për kryerjen e porosive.

ATAR2, implementohet nga FIQ dhe Link Campus University dhe financohet nga Bashkimi Europian.

 

Artikuj të ngjashëm

18/05/2023

“Climate Fresk” dhe “Eco-Shift Kosova”

Shiko artikullin

28/06/2022

Deklarata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Shiko artikullin

15/06/2022

Deklerata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Shiko artikullin