Publikuar: Nën 24, 2021

Projekti – Community Lighthouses

Gjatë muajit Nëntor, Forumi për Iniciativa Qytetare implementojë  aktivitetet e projektit “Community Lighthouses”, në tre komuna të Kosovës ( Malishevë, Ferizaj dhe Mitrovicë ).

Ky projekt kishte për qëllim bashkëbisedimin me qytatrët për çështjet e sigurisë në komunat e tyre, marrjen e sa më shumë informatave dhe në fund t’iu mundësohej qasja ne një Platformë Digjitale, në të cilën qytatrë mund të adresonin ankesat, problemet, parregullsitë,vërejtjet e tyre ne mënyrë anonime.

Ky projekt u financua nga – Global Initiative.

Foto të projektit:

 

Artikuj të ngjashëm

28/06/2022

Deklarata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Shiko artikullin

15/06/2022

Deklerata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Shiko artikullin

19/04/2022

Shpallje për: Trajner për mbajtjen e trajnimeve në modulet e projektit “Ambasadorët e rinj”

Shiko artikullin