Publikuar: Jan 14, 2020

FIQ do të organizoj pastrimin e liqenit të Vërmicës

Qytetarë të Kosovës,

Ju që doni një ambient të pastër në vendin tonë. Një Kosovë pa mbeturina. Ju ftojmë të na bashkëngjiteni në aksionin për pastrimin e mbeturinave në dhe për rreth Liqenit të Vërmicës.
Forumi për Iniciativa Qytetare (FIQ) ka vendosur që më datën 31 mars 2018, ditë e shtunë, të ndërmarrë aksionin për pastrimin e mbeturinave në Vërmicë.
Të gjithë ata që  kanë vullnetin dhe duan të na bashkëngjiten mund të na lajmërohen, ne do të sigurojmë transportin, mjetet e nevojshme (si doreza dhe maska…), si dhe shujtën.
Të bëhemi bashkë pleq dhe të rinjë, studentë dhe nxënës, të japim shembullin se e  duam vendin tonë!

Nisja do të bëhet nga ora 08:00, më datën  31 mars 2018, ditë e shtunë do të mblidhemi në Lagjen Pejton, para Gjykatës Kushtetuese.   

Artikuj të ngjashëm

28/06/2022

Deklarata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Shiko artikullin

15/06/2022

Deklerata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Shiko artikullin

19/04/2022

Shpallje për: Trajner për mbajtjen e trajnimeve në modulet e projektit “Ambasadorët e rinj”

Shiko artikullin