Publikuar: Dhj 22, 2021

FIDES 2021

Ndiqni ceremonin e ndarjes së çmimeve FIDES 2021 sot në ora 20:00 në faqe të Forumi për Iniciativa Qytetare dhe Kallxo.com.

Artikuj të ngjashëm

28/06/2022

Deklarata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Shiko artikullin

15/06/2022

Deklerata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Shiko artikullin

19/04/2022

Shpallje për: Trajner për mbajtjen e trajnimeve në modulet e projektit “Ambasadorët e rinj”

Shiko artikullin