Publikuar: Dhj 10, 2021

“FIDES 2021”

Njoftim

Ka mbetur vetëm edhe 1 ditë për aplikim/propozim për çmimin ‘FIDES 2021’ për kontribut korporativ.

Gjatë këtyre ditëve ju mund të nominoni kompanitë kosovare që kanë investuar në mënyrë strategjike në projekte të së mirës publike në pjesën e komenteve.

Zgjedhja e fitueseve do të bëhet me datë 17.12.2021.

#FIDES2021 #CORPORATEPHILANTHROPY #FIQ

 

 

Njoftim

Ka mbetur vetëm edhe 1 ditë për aplikim/propozim për çmimin ‘FIDES 2021’ për kontribut në nivel individual.

Gjatë këtyre ditëve ju mund të nominoni individët që kanë dhuruar mjete financiare, kohë, expertizë, vullnetarisht për të mirën publike në pjesën e komenteve.

Zgjedhja e fitueseve do të bëhet me datë 17.12.2021.

 

#FIDES2021 #individualphilanthropy #FIQ

 

Njoftim

Ka mbetur vetëm edhe 1 ditë për aplikim/propozim për çmimin ‘FIDES 2021’ për kontribut nga diaspora.

Gjatë këtyre ditëve ju mund të nominoni individët/organizatat/bizneset në diasporë që kanë kryer vepra filantropie në pjesën e komenteve.

Zgjedhja e fitueseve do të bëhet me datë 17.12.2021.

#FIDES2021 #diasporaphilanthropy #FIQ

Artikuj të ngjashëm

18/05/2023

“Climate Fresk” dhe “Eco-Shift Kosova”

Shiko artikullin

28/06/2022

Deklarata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Shiko artikullin

15/06/2022

Deklerata e Shoqërisë Civile të Ballkanit Perëndimor mbi Ekonominë Sociale

Shiko artikullin