Publikuar:
Qer 20, 2023
Pikat kryesore
Pikat kryesore te pacekura

Yllka Dibrani

Yllka Dibrani është studente aktive në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina” drejtimi “Shkenca Juridike”. Yllka iu bashkua Forumit për Iniciativa Qytetare në prill të këtij viti si praktikante për Hulumtim dhe Zhvillim.

Artikuj te ngjashem