Publikuar:
Qer 20, 2023
Pikat kryesore
Pikat kryesore te pacekura

Tringa Tërmkolli

Tringa Tërmkolli është studente aktive në drejtimin “Shkenca Juridike” në Universitetin e Prishtinës “Hasan Prishtina”. Tringa iu bashkua Forumit për Iniciativa Qytetare në prill të këtij viti si praktikante për Hulumtim dhe Zhvillim.

Artikuj te ngjashem