Publikuar:
Jan 30, 2023
Pikat kryesore
Pikat kryesore te pacekura

Diona Zhubi

Diona Zhubi është studente e vitit të tretë në Fakultetin Juridik të Universitetit “Hasan Prishtina”. Përveç studimeve të rregullta, ajo ka kryer edhe trajnime të ndryshme dhe punë vullnetare në të cilat ka fituar përvoja të ndryshme. Diona është fituese e bursës “Konrad Adenauer Foundation (Konrad-Adenauer-Stiftung)” në Kosovë si dhe bursës në kuadër të Fakultetit Juridik të Universitetit të Prishtinës “Hasan Prishtina”.

Artikuj te ngjashem