Publikuar:
Nën 07, 2022
Pikat kryesore
Pikat kryesore te pacekura

Dea Saraçi

Dea Saraçi ka përfunduar studimet në universitetin “AAB”, Drejtimi “Komunikim Masiv dhe Gazetari”. Ajo është bërë pjesë e Forumit për Iniciativa Qytetare në Tetor të këtij viti.
Më herët Dea ka punuar si gazetare në një periudhë gjashtë mujore në “ATV’’, ku ka pasur mundësinë t’i zhvillojë aftësitë e saja të komunikimit nëpërmjet storjeve të ndryshme, të cilat ajo i ka realizuar.

Artikuj te ngjashem