FIQ Lajme

20/09/2023

Pozitë e Hapur – “Zyrtar i Rrjeteve Sociale dhe Teknologjisë Informative”

Lexo Artikullin

Shfleto Lajmet

Artikuj te ndryshëm ne filantropi

14/01/2019

Thirrje e hapur për trajner | Projekti “ATAR2”

Fondacioni FIQ në kuadër të implementimit të projektit "Përshpejtimi i vet-punësimit dhe ndërmarrësisë në Kosovë" është duke kërkuar kompani apo individ për mbajtjen e trajnimit 8 ditorë me temën "Shitje dhe Negocim".

Lexo Artikullin

16/09/2016

Shqyrtohet iniciativa e FIQ për zhvendosjen e banorëve të Hades së Vjetër

Lexo Artikullin